Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 09-02-2015 Een nieuwe werkplek voor Circle Economy

Leuk blogartikel binnengekomen van Alyanne Boon van Circle Economy over haar ervaringen met Desko. Bij Circle Economy zijn wij binnen korte tijd enorm gegroeid. Dit resulteerde in een kantoor met te weinig ruimte voor alle medewerkers. Om de interne groei bij te benen sprokkelden we meubels bij elkaar; geleend van anderen of gevonden aan de kant van de straat. Als circulair, jong en dynamisch team sloot dit in eerste instantie goed aan bij ons. Maar de groei zette door en dit vroeg om een nieuwe werklocatie met daarbij een andere, maar vooral ook kwalitatief betere inrichting. De gezondheid van de medewerkers van Circle Economy is belangrijk voor ons, vandaar dat we op zoek gingen naar een ergonomische werkplek. 

Circulaire Economie voor Circle Economy

Sinds april 2014 zijn we in gesprek met Michael Kuiper om te kijken hoe de circulaire economy vertaald kan worden naar de kantoormeubilair sector. Samen met Desko zijn wij aan het kijken waar de (bedrijfseconomische) kansen liggen voor een circulair business model. Vandaar dat wij de samenwerking zijn aangegaan om onze complete kantoorinrichting door Desko te laten verzorgen. Naast de gebruikte parketvloer en het kantoormeubilair wat is geleverd voor onze woonboot op de Ceuvel hebben we recent onze complete inrichting voor ons nieuwe kantoor door Desko geleverd gekregen. Tapijttegels, ergonomische bureaus, bureaustoelen, zitzakken, vergaderstoelen en barkrukken. Dit alles zorgt ervoor dat wij weer comfortabel aan de slag kunnen vanuit ons nieuwe kantoor om de transitie naar de circulaire economy te versnellen!

 

Voor meer informatie, kijk op Circle Economy of neem contact op met Alyanne Boon, Events and Operations Officer, telefoonnummer +31(0)613111901.