Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 23-02-2012 Een Goed Begin van de Dag

Beste klant van Desko,

Allemaal participeren, communiceren en opereren wij op grote online netwerkplatforms, waarin LinkedIN, Twitter en Facebook de meest gebruikte kanalen zijn. Hierdoor wordt ons netwerk groter en maakt het de afstanden relatief kleiner. We mogen inmiddels vaststellen dat Social Media onmisbaar is en dat de vraag niet meer is of we nog aan Social Media doen maar hoe we dit als beste integreren.

Daarom willen wij u graag uitnodigen voor Een Goed Begin van de Dag. Hiermee verwelkomen wij u met een goed ontbijt, waarbij de Social Media kennissessie centraal staat. Een spreker maakt u op eenvoudige wijze wegwijs binnen de Social Media wereld tijdens een interactieve kennissessie, met vele bruikbare tips om straks zelf de optimale Social Media strategie toe te passen. Schuif gezellig aan, geef uw mening en deel eigen ervaringen!
Daarnaast is dit een unieke mogelijkheid om tijdens het ontbijt van de gelegenheid gebruik te maken om het eigen netwerk uit te breiden of te versterken!

Waarom Een Goed Begin van de Dag?
Wij geloven in de kracht van online netwerken maar vinden offline netwerken en kennisdelen minstens zo belangrijk. Er blijft namelijk altijd een gedeelte non-verbale communicatie over, die online slecht tot helemaal niet meetbaar is. Een Goed Begin van de Dag geeft de gelegenheid om middels een persoonlijke sessie uw eigen online succes te vergroten.

Wat moet je doen om deel te nemen?
Deelname aan Een Goed Begin van de Dag is gratis. Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen naar nina@desko.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging; wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk.

Graag tot 29 maart!

 

 

Wat:
Een goed begin van de dag

 

Wanneer:
29 maart 2012

 

Waar:
Herwijk 12, 1046 BC Amsterdam

 

Hoe laat:
08:30 – 10:30 uur