Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 13-01-2014 Drie gouden tips voor het huren van kantoormeubilair

Om vele redenen is huren al tijden een gewilde oplossing. Het is niet alleen interessant om tijdelijke drukte te faciliteren en voor kortstondige projecten of beurzen, maar ook om calamiteiten op te lossen. De laatste jaren stijgt het animo om te huren aanzienlijk dankzij onder andere project inrichters en vastgoedeigenaren die een tijdelijke kantoorbestemming voor hun vastgoed hebben. Net als bij het kopen van meubilair is het verstandig om goed na te denken over wat u gaat huren. Daarom drie gouden tips voor het huren van kantoormeubilair:

 

1. Bereid uw aanvraag goed voor
Voordat u gaat huren, bedenk goed wat u nodig heeft. Hoeveel werkplekken moeten er komen te staan?  Worden dit vaste werkplekken of flexibele werkplekken? Is een vergaderruimte nodig? Wat voor uitstraling moet het meubilair hebben? Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur? Oriënteer bij het beantwoorden van deze vragen ook in onze webshop of bekijk onze folders. Hier staan veel voorbeelden in van werkplekken waar u inspiratie kunt krijgen. Als u weet wat u precies zoekt, zal het proces versnellen van een gepaste offerte naar een huur overeenkomst. 

 

2. Maak een complete huurorder
Huren is heel flexibel. U kunt per product, stoel, tafel, prullenbak, of vergaderstoel een huurofferte opvragen. Echter het heeft een heleboel voordelen om in een keer een complete huurorder te plaatsen. Allereerst zorgt u ervoor dat de meubels uit dezelfde lijn komen en dus dezelfde stijl hebben. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een aantrekkelijke korting krijgen als u een grotere order wilt gaan huren. Ook de looptijd is belangrijk bij het bepalen van de huurprijs. Hoe langer u huurt, hoe lager de huurprijs per maand.

 

3. Proef en probeer
Het is bewezen dat een prettige werkomgeving, werknemers stimuleert om te presteren. Huren is een ideale manier om verschillende stijlen te proberen en te kijken waar uw werknemers zich het beste bij voelen. Dit hoeft niet alleen in stijl te zijn, zoals modern of koloniaal, maar ook qua opstelling van de werkplekken, Het Nieuwe Werken en bepaalde kleuren.  Probeer verschillende stijlen eens uit en zie welke werkomgeving het meeste inspireert.