Winkelwagen

Drabert

Drabert

Op zoek naar een goede bureaustoel die functie, design én ergonomie combineert? Al sinds 1889 richt Drabert zich op het ontwerpen van bureaustoelen die niet alleen prettig zitten, maar ook een genot zijn voor het oog. Het ontwerp van een Drabert bureaustoel komt altijd tot stand door een constante samenwerking met arbodeskundigen, waardoor de bureaustoelen altijd voldoen aan de strengste ergonomische eisen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ASSORTIMENT DRABERT BUREAUSTOELEN

Bij Desko vindt u een groot aanbod met o.a. de volgende Drabert bureaustoelen:

 

DRABERT BUREAUSTOEL: EENVOUDIG INSTELLEN

Door de vele verstelbare opties stelt u de Drabert bureaustoel gemakkelijk zelf in, zodat deze uw lichaam op de juiste wijze ondersteunt. De Drabert bureaustoel Mento beschikt over een gesynchroniseerd neigmechanisme dat te vergrendelen is in verschillende standen en de armleggers van de Drabert bureaustoel Esencia zijn zowel in de hoogte als breedte verstelbaar.

OVER DRABERT

In de jaren veertig van de vorige eeuw werd het bedrijf Zweedse Drabert opgericht door Jarl en Evy Anderson. Het familiebedrijf is een van de grootste fabrikanten van kantoormeubelen wereldwijd. Drabert streeft naar het ontwikkelen van duurzame kantoormeubelen waarbij de impact van het productieproces op het milieu minimaal is. Bij het bedrijf werken ongeveer 2000 werknemers en het hoofdkantoor staat in Kinnarp, Zweden.

NIEUWE EN TWEEDEHANDS DRABERT BUREAUSTOELEN

Bij Desko Kantoormeubelen vindt u zowel nieuwe als tweedehands Drabert bureaustoelen. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven of Vianen. Onze ervaren medewerkers voorzien u hier graag van advies bij het kiezen van een Drabert bureaustoel die volledig aansluit op uw wensen.  

OFFERTE AANVRAGEN DRABERT BUREAUSTOEL

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Drabert meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 480 1020 of een e-mail sturen naar info@desko.nl. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko