Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

 

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie over, en het verkopen van de producten en diensten die de bezoeker aantreft op de site. Ondanks het feit dat Desko uiterst zorgvuldig is bij de ontwikkeling en het beheer van deze site, geven wij geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie op de site en zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik ervan.

 

Voorts houdt Desko zich het recht voor om eventuele fouten in soort- formaat of prijsaanduidingen te corrigeren op ieder door hen te bepalen tijdstip. Deze correcties kunnen u derhalve ook telefonisch, per e-mail of ander communicatiemiddel bereiken, zowel voor als na eventuele bestellingen.

 

Ook de levertijd of beschikbaarheid van producten is onder voorbehoud. Aan het via deze site bestellen van producten kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen, nu of in de toekomst op de site geplaatst, die geen eigendom zijn van Desko zijn slechts opgenomen ter informatie. Desko is derhalve niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke sites of bronnen. Desko aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen.

 

Zonder onze schriftelijke toestemming mag niets van deze website worden gedupliceerd of gebruikt worden anders dan bedoeld.

 

Al onze prijzen en aanbiedingen zijn exclusief BTW. Wijzigingen, zetfouten en uitverkopen voorbehouden.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case