Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 21-03-2016 Deze week laten we met trots de genomineerde ontwerpen zien van de Circulair Design Award 2016! Vandaag het eerste ontwerp

Afgelopen vrijdag was de eerste bijeenkomst in het Circulair Design Lab van Desko! Deze week presenteren wij met trots de genomineerde ontwerpen van de Circulair Design Award 2016!

De genomineerde zijn: ‪Cleo de Brabander, ‪Danny Verdonk, ‪Césare Peeren, ‪Anton Teeuw, ‪Dennis Teeuw, Lucia van der Lee, ‪Suzanne Plasmeijer, Paulien Kingma, Don Hoppenbrouwer, Cees Cornielje, Rob Jansen

 

Vandaag het eerste ontwerp uitgelicht!

Naam ontwerp: Functionele en decoratieve akoestische wand

Genomineerde ontwerper: ‪Suzanne Plasmeijer

 

Een functionele en decoratieve akoestische wand.

Gemaakt van een reliëf aan gerecyclede rugleuningen en stoelzittingen van oude bureaustoelen. Rondom voorzien van een led-lijn zodat de gekleurde 'wolk' optisch van de muur afkomt!

De ontwerpen van dichtbij bekijken? Binnenkort zijn alle genomineerde ontwerpen van de Circulair Design Award 2016 te zien op de ‘Circular Expo’ op de Valley in Hoofddorp. Dit is de eerste fysieke plek waar de ‘best practices’ uit Nederland op het gebied van de circulaire economie worden geëxposeerd!