Desko

Desko

Het zal je niet verrassen dat de temperatuur op kantoor een van de meest besproken topics op de werkplek is. Terwijl de ene collega de hele dag zit te bibberen, loopt een ander zelfs midden in de winter nog rond in een T-shirt. Volgens de Arbowet moet de temperatuur op kantoor zo staan ingesteld dat 90% van de werknemers zich prettig voelt. Maar hoe warm of koud is dit? We delen graag drie tips met je voor het vinden van de beste temperatuur op kantoor!

De verhuizing naar een nieuw pand in Utrecht vormde voor MVO Nederland de ideale gelegenheid voor de overstap naar een duurzame kantoorinrichting. Desko adviseerde de ondernemersorganisatie over het duurzaam inrichten van de werkplekken en leverde de kantoormeubelen op basis van een innovatief en circulair financieringsconcept.

Overleggen met het managementteam, klanten ontvangen en sollicitaties afnemen: de agenda van een directeur is bijna geen dag hetzelfde. Dit maakt de directiekamer de ruimte bij uitstek waar functionaliteit samenkomt met uitstraling en klasse. Desko Kantoormeubelen is gespecialiseerd in kantoorinrichting en daarom delen we graag onze tips voor het inrichten van een directiekamer.

Om rug- en nekklachten te voorkomen, is het belangrijk om het werkblad van je bureau op de juiste hoogte in te stellen. Maar hoe hoog moet een bureau zijn? Welke rol speelt een correcte zithouding? En waar moet je op letten als je een zit sta bureau handmatig in hoogte verstelt? In dit blog geeft Desko antwoord op deze vragen.

Desko heeft een eigen interne ontwerpstudio onder leiding van vakkundige interieurarchitecten. Hier worden ontwerpen, impressies en uitgebreide voorstellen geproduceerd. Het doel is het creëren van productieve en duurzame werkomgevingen en westreven te kijken naar de toekomst met een krachtig duurzaam ontwerp. het team realiseert totaalinrichtingen en laat daarbij geen aspect ongemoeid. Wij werken met veel specialisten en ambachten samen om tot het beste eindresultaat te komen.

Review Sit en Heat 

 

 

Op mijn werk sta ik bekend als ‘dé koukleum’. Zodra het weer kouder wordt, zit ik vastgeplakt aan de verwarming of heb ik een plaid om mij heen geslagen. Terwijl de mannen nog gewoon in ‘t shirts met korte mouwen lopen. Een ‘vrouwendingetje’ schijnt het. 

 

Voor 2040 moet de Metropoolregio Amsterdam 100 procent circulair zijn. Dit betekent dat alle producten en materialen opnieuw gebruikt kunnen worden in een eindeloze circulaire kring en er dus in principe geen extra grondstoffen meer gewonnen hoeven te worden. Dit kan leiden tot nieuwe kansen!

 

Circulair Design in de praktijk op de Innovation Expo Amsterdam.

Desko kantoorinrichters van de toekomstWe Beat The MountainHet Circulair Design Lab en  laten vandaag aan duizenden ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en innovatieve burgers op de Innovation Expo Amsterdam zien hoe je een circulair kantoor maakt van een oude luchtbrug van Schiphol!

Vandaag bruist het op en rond het Amsterdamse IJ van de innovatie. Het evenement staat in het teken van de Sustainable Urban Delta.