Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 19-06-2013 Desko opent franchise in Leeuwarden

Amsterdam, 19 juni 2013 - Desko kantoormeubelen, specialist in nieuwe en gebruikte kantoormeubelen en projectinrichting, groeit tegen de crisis in. De afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere showrooms geopend. Deze maand is ook een showroom geopend in Leeuwarden. “Desko heeft een goede dekking in het westen en zuiden van het land, maar in het Noorden was nog geen fysieke showroom dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen” aldus directeur Michael Kuiper.

 

Desko Leeuwarden
Het filiaal aan de Marsweg 24 te Leeuwarden wordt vertegenwoordigt door een tweetal adviseurs met rijkelijke ervaring in project inrichting en kantoormeubilair. Het assortiment van Desko bestaat uit gebruikte, tweede keuze én nieuwe meubels van bekende designmerken zoals Ahrend, Gispen, Drentea, Kartell, Herman Miller, Fritz Hansen, Artifort, Kinnarps, BMA, Drabert, Comforto, Red Stitch en het Desko huismerk. De showroom presenteert een divers aanbod kantoormeubelen zoals bureaustoelen, bureautafels, opbergkasten, ladenblokken, kantinestoelen, fauteuils en meubilair voor Het Nieuwe Werken.

 

Bestaansrecht voor de fysieke showrooms
Desko verkoopt veelal online maar hecht veel waarde aan haar showrooms. Fysiek winkelen biedt nog steeds veel voordelen voor de klant en blijft een leuke tijdsbesteding voor velen. Volgens Kuiper zie je een verschuiving waarbij ondernemers een combinatie maken van showrooms en de mogelijkheid om online te bestellen. Hij redeneert “Je hebt stenen winkels nodig om online succesvol te zijn en visa versa. We kijken eerst allemaal op Internet voor we naar een showroom gaan. Of we gaan naar een showroom om vervolgens online het product te bestellen’’.

 

Desko wil landelijke dekking
Desko heeft showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Vianen en Almere. Het hoofdkantoor van Desko is gevestigd in Amsterdam, wat tevens de grootste showroom is van ruim 1500 m2. Binnenkort zal ook Rotterdam een showroom rijker worden. Desko wil blijven uitbreiden en hoopt in 2014 meer nieuwe en geschikte locaties te vinden.