Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 20-03-2014 Desko opent Filiaal in Capelle aan den IJssel

Desko kantoormeubelen opent 9 april 2014 haar zevende showroom in Capelle aan den IJssel. De showroomruimte aan de Schinkelse Baan 8 biedt 952 m2 aan ruimte. “Wij hebben lang gezocht naar een geschikt pand om klanten te kunnen bedienen in de regio Gouda, Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Uiteindelijk is gekozen voor dit pand omdat het uitstekend past bij de uitstraling waar wij als bedrijf voor staan. Daarnaast is de ligging zeer centraal en is de locatie goed aan te rijden vanaf de snelweg. Natuurlijk kan er, zoals bij al onze filialen, gratis voor de deur worden geparkeerd” aldus directeur Michael Kuiper.

 

Van product tot duurzame trends


Voor wie denkt dat Het Nieuwe Werken de enige trend is in de kantoormeubelbranche, heeft het mis. Desko is een vooruitstrevende speler als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kuiper vertelt “klanten komen niet alleen voor kantoormeubelen bij Desko, maar juist voor een compleet advies waarbij gekeken wordt naar het hergebruiken van het huidige kantoormeubilair, middels revitaliseren of hermodelleren. Naast de verkoop, verhuur en lease mogelijkheden bieden wij ook verkoop met gegarandeerde terugkoop. Deze optie is onderdeel van het Circulaire Economie concept wat wij hebben toegepast in ons business model”. 

 

Landelijke showroom dekking


Desko heeft een webshop met duizenden producten, desalniettemin blijven de fysieke showrooms een belangrijk kenmerk van Desko. Kuiper gelooft in de meerwaarde van showrooms “in de showroom is het klantencontact persoonlijker, intensiever en kunnen wij beter de wensen van de klant achterhalen en vertalen naar een passende oplossing met alle mogelijkheden van vandaag”. Per april zijn er zeven showrooms dagelijks geopend in Amsterdam, Alkmaar, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Vianen en Capelle aan den IJssel. Desko is voornemend om dit jaar ook nog vestigingen in het midden van het land te openen.

 

 

Foto's van het pand nu