Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 09-07-2015 Desko levert kosteloos in heel Nederland!

Service en advies

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel nieuw meubilair als tweedehands meubilair, van een enkele bureautafel tot een veelvoud aan werkplekken of bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Onze verkoopmedewerkers helpen u graag met het vinden van uw nieuwe kantoormeubilair en geven u graag advies!

 

Vestigingen

Tilburg, Breda, Zwolle, Assen, Leeuwarden of Groningen, het maakt niet uit waar u woont! Desko heeft maar liefst 3 vestigingen in Nederland: Amsterdam, Eindhoven en Vianen! Klik hier voor de openingstijden

 

Gratis levering

Heeft u uw kantoormeubilair uitgezocht maar wilt u het laten bezorgen? Dat kan! Desko hanteert de gratis levering niet alleen in de Spaanse Polder, Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn, maar ook in de rest van Nederland (met uitzondering van de eilanden)!