Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 07-03-2014 Desko leverancier kantoormeubelen van de toekomst

De visie van Desko Kantoormeubelen wordt bij steeds meer klanten in Nederland werkelijkheid. Samen met BounceSpace zorgde het Desko Totaal Interieurplan voor een uniek, vernieuwende en betaalbaar totaalconcept. Desko doet hier veel meer dan het leveren van kantoormeubelen. Voor facility managers en communitymanagers een unieke mogelijkheid om kosten te besparen op kantoormeubels, tegelijk in te spelen op het nieuwe werken en bij te dragen aan een betere wereld.

 

BounceSpace kantoormeubelen

In het pand van 800 m² aan de Amsterdamse Overtoom, waar Bouncespace sinds kort gevestigd is, hebben de vastgoedeigenaar, de verhuurders en de leverancier (Desko) de handen ineengeslagen. Michael Kuiper, directeur van Desko: “Natuurlijk is de leegstand in kantoren een uitdaging, ook voor ons. Maar wij hebben daar tijdig op ingespeeld en bieden een bewezen totaalconcept. Op deze manier wordt de levenscyclus van kantoormeubelen verlengd en optimaal gebruikt. Onze klanten profiteren hier ook van. De klanten die in deze nieuwe gedachte mee durven gaan, groeien juist tegen de trend in.”

 

Mooie overeenkomst met Desko

Jorn van Lieshout, initiatiefnemer van BounceSpace: “De afspraak die we met de vastgoedeigenaar hebben gemaakt is dat we de eerste paar jaar alleen betalen voor de werkplekken die daadwerkelijk gebruikt worden, voor lege ruimtes betalen wij geen huur. Als een ruimte wel gebruikt wordt, krijgt de vastgoedpartij een deel van de opbrengst. Eenzelfde overeenkomst hebben ze met Desko Kantoormeubelen, de leverancier van de tafels en stoelen in het pand; een leeg bureau kost BounceSpace niets. "Desko is onze leverancier en gelooft in een circulaire economie. Deze meubels zouden anders werkeloos in een loods wachten op nieuwe gebruikers."

 

Bekijk hier een serie bureaustoelen en kantoormeubelen rondom het nieuwe werken

 

Kantoor van de toekomst en het nieuwe werken

Het voordeel voor de huurder is dat de scherpe prijzen inclusief meubilair, servicekosten en internet zijn en huurders kunnen maandelijks opzeggen.
De vastgoedeigenaar en Desko Kantoormeubelen hoeven zich echter geen zorgen te maken: BounceSpace is snel aan het volstromen met huurders en een tweede vestiging in Eindhoven opent binnenkort. Kuiper besluit: “Dit werkt niet alleen in een community of verzamelgebouw zoals BounceSpace, maar wij hebben een vergelijkbaar concept neergezet voor andere klanten. Ook hier hebben we een combinatie gemaakt van meerdere trends, waarbij de klant alleen betaalt voor daadwerkelijk gebruik. En al het oude meubilair wordt door Desko weer gerevitaliseerd. Wat ons betreft is dit het kantoor van de toekomst.

 

Dit persbericht werd verstuurd in februari 2014.

 

Voor nadere inlichtingen over Het Kantoor van de Toekomst of Het Nieuwe Werken kunt u contact opnemen met Michael Kuiper: 020-4801020 of 06-45342609 of via mail michael@desko.nl.