Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 22-03-2017 Desko koploper met circulair businessmodel

Landelijk Onderzoek Business Modellen Circulaire Economie, voorbeelden Circulaire economie, Circulair, betekenis Circulaire economie, bedrijven en CE, strategie Circulaire economie, verdienmodel Circulaire economie, kansen Circulair ondernemen, Circulaire business modellen, Circulaire businessmodellen, 2050

In 2016/2017 is een landelijk onderzoek gedaan naar de Circulaire Economie en meer in het bijzonder Business Modellen.
Uit dit onderzoek is Desko als koploper naar voren gekomen.

De resultaten van het landelijke onderzoek naar de Circulaire Economie zullen worden gepresenteerd op een landelijk congres op 18 mei 2017 in en naast de Eusebiuskerk in Arnhem.  

Tijdens deze conferentie zullen verschillende sprekers het woord voeren. Dit zijn o.a. Wiebe Draaier (Rabobank Nederland),
Hannie Vlug (Ministerie I & M), Maria van de Heijden (MVO Nederland) en Florens Slob (Circulaire Coalitie) en Jan Jonker (Radboud Universiteit).

Aansluitend op de conferentie worden de bezoekers aan de conferentie uitgenodigd voor de Circulaire Economie Markt waar Desko ook aanwezig zal zijn. Deze is gratis en voor een breed publiek. Doel van deze markt is om op een positieve, licht speelse en interactieve manier te laten zien wat de circulaire economie behelst. Wij reken natuurlijk op mooi weer en veel mensen.