Hergebruikplan

Geld verdienen met ons hergebruikplan

Waarom wordt er in onze maatschappij zoveel weggegooid? Ook in onze branche is het de normaalste zaak van de wereld dat artikelen heel makkelijk worden vervangen en vervolgens vernietigd. Zonde, heel erg zonde, deze verspilling neemt enorme kosten met zich mee en zadelt de wereld op met gigantisch veel afval. Dat kan anders vinden wij. Bij Desko bestaat er het hergebruikplan,  een revolutionaire manier van het benutten van uw huidige inrichting. Dit plan is volledig ingesteld op de optimale mix tussen hergebruik, koop van nieuw en tweedehands, huren of leasen en kan ook worden toegepast binnen het uitgebreide Desko Interieur Totaalplan. Geen onnodige verspilling en een mogelijkheid om geld te verdienen of te besparen.

 

Bekijk hier een video van MIchael Kuiper over zijn visie:

 

 

Vele opties om te hergebruiken

Kantoormeubelen kunnen worden gerepareerd, het interieur vernieuwd en bestaande accessoires geupgraded.Samen met u kunnen we dus een halt toeroepen aan verspilling, in zowel materiële als financiële vorm. In onze werkplaats zijn diverse specialisten aan het werk die een tweede leven geven aan kantoorinrichting en het volgende voor u kunnen betekenen:

  • Spuiten van onderstellen

De levensduur, het gebruiksgemak en de materiaal- en kostenbesparing worden verenigd en zorgen voor unieke levensloop die vele malen langer duurt dan de huidige. In overleg met u kunnen wij vervolgens kijken of u de inrichting zelf benut of liever verkoopt via onze webshop of in een van de zeven showrooms door heel Nederland.

 

 

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case