Geld verdienen met ons hergebruikplan

Waarom wordt er in onze maatschappij zoveel weggegooid? Ook in onze branche is het de normaalste zaak van de wereld dat artikelen heel makkelijk worden vervangen en vervolgens vernietigd. Zonde, heel erg zonde, deze verspilling neemt enorme kosten met zich mee en zadelt de wereld op met gigantisch veel afval. Dat kan anders vinden wij. Bij Desko bestaat er het hergebruikplan,  een revolutionaire manier van het benutten van uw huidige inrichting. Dit plan is volledig ingesteld op de optimale mix tussen hergebruik, koop van nieuw en tweedehands, huren of leasen en kan ook worden toegepast binnen het uitgebreide Desko Interieur Totaalplan. Geen onnodige verspilling en een mogelijkheid om geld te verdienen of te besparen.

 

Bekijk hier een video van MIchael Kuiper over zijn visie:

 

 

Vele opties om te hergebruiken

Kantoormeubelen kunnen worden gerepareerd, het interieur vernieuwd en bestaande accessoires geupgraded.Samen met u kunnen we dus een halt toeroepen aan verspilling, in zowel materiële als financiële vorm. In onze werkplaats zijn diverse specialisten aan het werk die een tweede leven geven aan kantoorinrichting en het volgende voor u kunnen betekenen:

  • Spuiten van onderstellen

De levensduur, het gebruiksgemak en de materiaal- en kostenbesparing worden verenigd en zorgen voor unieke levensloop die vele malen langer duurt dan de huidige. In overleg met u kunnen wij vervolgens kijken of u de inrichting zelf benut of liever verkoopt via onze webshop of in een van de zeven showrooms door heel Nederland.

 

 

 

Waarom Desko

Desko is al 60 jaar een onafhankelijke partij voor uw interieur- en projectinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken, hierdoor kunnen wij een bijzonder groot en afwisselend assortiment aanbieden van meer dan 1000 producten zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame, milieuvriendelijke en productie verhogende werkruimtes, variërend van ontvangsthal, kantine tot vergaderruimte en van directiewerkplek tot Het Nieuwe Werken. Met ieder groot of juist kleiner budget boekt Desko een constante meerwaarde voor een duurzaam en verstandig gebruik van kwalitatieve projectinrichting.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!