Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 31-05-2012 Desko EK Pool 2012

Op vrijdag 8 juni begint het EK voetbal. Het worden – hopelijk - mooie wedstrijden. De spanning zal er in ieder geval niet minder om worden aangezien het Nederlands elftal voor een lastige opgave staat met wedstrijden tegen Denemarken, Duitsland en Portugal. Echter, bij overwinning zal de vreugde nog groter zijn! Een Pool mag niet uitblijven en daarom organiseren wij de Desko EK Pool.


Met de Desko EK pool is je inleg 10 euro en zijn veel prijzen te winnen. Naast de eer en spanning, wordt de geldpot verdeeld over een eerste, tweede en derde prijs. Maar er is meer, wij koppelen deze pool aan het Ouderen Fonds. Dit betekent dat voor ieder persoon die meedoet, Desko twee euro schenkt aan het Ouderenfonds.
Het Ouderenfonds is het enige goede doel in Nederland dat zich specifiek inzet voor het welzijn van ouderen in ons land. Met hun diensten en activiteiten richten zij zich op een aantal kerngebieden om ouderen te helpen: eenzaamheid, veiligheid, armoede, zorg.
 

Of je nu oranje fan bent, voetbal fanaat, het goede doel wilt spekken of helemaal niets van dit alles bent: we vinden het leuk dat je meedoet! Iedereen mag meedoen: hoe meer zielen hoe meer vreugde, spanning en natuurlijk meer prijzengeld en hogere bijdrage voor het goede doel!
 

Via deze link kan je meedoen en jouw voorspellingen een feit maken. 


De inleg t.h.v. 10 euro moet vóór 8 juni contant worden gegeven aan Nina Tomasoa, Desko Amsterdam.