Diensten van Desko

Dienstverlening en duurzaamheid staat bij Desko hoog in het vaandel. De steeds sneller veranderende maatschappij heeft enorme invloed op de projectinrichting van ieder bedrijf of organisatie. Onze mobiliteit, werktijden en eisen aan technologie zijn steeds vaker ingesteld op flexibiliteit.

Ook is onze kijk op de voetafdruk die wij achterlaten op deze aarde kritischer geworden. Een projectinrichter dient daarom niet alleen meer te kijken naar de actuele vraag maar ook na te denken over de mogelijkheden die kunnen worden toegepast in de toekomst. Desko is de onafhankelijke project- en interieurinrichter van de toekomst die deze hedendaagse vraagstukken duurzaam weet op te lossen.

Onze diensten

 

Turnkey & projectmanagement

Desko gaat verder dan het maken van een interieuradvies en het verkopen van meubilair. Desko ontzorgt organisaties van A tot Z met een volledig plan van aanpak.

Lees meer

Interieurplan

Desko heeft een eigen interne ontwerpstudio onder leiding van vakkundige interieurarchitecten. Hier worden ontwerpen, impressies en uitgebreide voorstellen geproduceerd.

Lees meer

Hergebruikplan

Als marktleider op het gebied van duurzame kantoorinrichting weten wij hoe we een kantoor op de meest efficiënte manier kunnen inrichten

Lees meer

Advies bij aanbestedingen

Het Europees aanbesteden van Desko Kantoormeubelen is een vak apart. Daarom voeren steeds meer organisaties een marktconsultatie uit.

Lees meer

Advies scrum inrichting

Scrum is een Agile framework en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier projecten te ontwikkelen.

Lees meer

Verhuur kantoormeubelen

Desko is al ruim 55 jaar specialist in kantoorinrichting- en stoffering en biedt u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met de inrichting van werkplekken.

Lees meer

Verhuisservice

Uw kantoor, bedrijf of instelling gaat verhuizen? Dan komt er heel wat op u af: een projectverhuizing of een bedrijfsverhuizing brengt veel

Lees meer

Vloerstoffering

Als kantoorinrichter van de toekomst weten wij hoe we een kantoor op de meest efficiënte en duurzame manier kunnen inrichten.

Lees meer
 

Onze projecten

 

MVO

 

BAM

 

ZELFSTROOM

 

Waarom Desko

Desko is al 60 jaar een onafhankelijke partij voor uw interieur- en projectinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken, hierdoor kunnen wij een bijzonder groot en afwisselend assortiment aanbieden van meer dan 1000 producten zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame, milieuvriendelijke en productie verhogende werkruimtes, variërend van ontvangsthal, kantine tot vergaderruimte en van directiewerkplek tot Het Nieuwe Werken. Met ieder groot of juist kleiner budget boekt Desko een constante meerwaarde voor een duurzaam en verstandig gebruik van kwalitatieve projectinrichting.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!