Winkelwagen

Dauphin

Dauphin

Bij Desko Kantoormeubelen vindt u een groot aanbod refurbished en tweedehands Dauphin kantoormeubelen. Dauphin is gespecialiseerd in het ontwerpen van ergonomische zitoplossingen voor op kantoor en werkt vanuit de gedachte dat één stoel bruikbaar moet zijn voor verschillende mensen.

DAUPHIN BUREAUSTOELEN

De ontwerpers van de klassieke Dauphin bureaustoelen streven ultiem zitcomfort voor iedereen na. Hoe zij dit doen? Door gebruik te maken van goed doordachte zitconcepten en ergonomietechnieken. Stoelen van Dauphin zijn eenvoudig verstelbaar en gebruikers passen gemakkelijk zelf de zitdiepte en -hoogte aan. Het synchroonmechaniek biedt extra ondersteuning aan uw onderrug, en voorkomst rugklachten op de lange termijn.   

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SHOWROOMS VAN DESKO KANTOORMEUBELEN

Of u nu op zoek bent naar nieuwe of tweedehands kantoormeubelen, in het uitgebreide assortiment van Desko Kantoormeubelen vindt u altijd wel een bureaustoel, kast of ander kantoormeubel dat volledig aansluit bij uw wensen én budget. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze showroom in Amsterdam.

Desko Kantoormeubelen Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

T: 020 480 1020
E: info@desko.nl

SNELLE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Door uw tweedehands Dauphin kantoormeubelen bij Desko te kopen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Levering binnen 1 week uit eigen voorraad
  • Geen bezorgkosten
  • Tweedehands kantoormeubelen met 48 maanden garantie
  • Vrijblijvend deskundig advies

CONTACT OPNEMEN MET DE KLANTENSERVICE VAN DESKO

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Dauphin meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via 020 480 1020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko