Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 16-12-2013 Creativiteit verrast

Het is algemeen bekend: creatief zijn kost weinig, vraagt een beetje inzet of tijd en levert vaak prachtige en unieke resultaten op. Creativiteit is toepasbaar op alles wat gemaakt kan worden en prikkelt de zintuigen, hetzij je reuk, smaak, gehoor, tast of visuele zin. Zo kan een stukje behang een oude kast weer een frisse look geven of kunnen oude kistjes een compleet nieuwe betekenis krijgen door er een kastenwand van te maken. Creativiteit is er in alle gradaties en het leuke hiervan is dat oude  meubels als nieuw worden ervaren.

 

Je hoeft niet enorme ‘crea bea’ te zijn om creatieve oplossingen te bedenken. Een beetje logisch nadenken is soms al genoeg. Ter illustratie het voorbeeld van de BAM in Den Haag. Zij hebben het afgelopen jaar een transformatie ondergaan op het gebied van kantoormeubilair. Een grote operatie die wij hebben gefaciliteerd en uitgevoerd. BAM heeft bijna al haar kantoormeubels vervangen voor nieuw meubilair. Het meeste van hun oude meubilair heeft een nieuw leven gekregen elders, maar voor sommige meubelen is een uitzondering gemaakt en met behulp van een beetje creativiteit toegepast in de vernieuwde setting van de BAM. 

 

De kantine van de BAM was voor de herinrichting al een leuke ruimte met geel gekleurde Frits Hanzen vlinder stoelen, rondom verschillende zwart grijze ronde tafels. Zowel de tafels als de stoelen waren in goede conditie, maar de kleur was helaas niet meer passend bij de nieuwe look & feel van de BAM. Daarom zijn de tijdloze model stoelen zwart overgespoten. Daarnaast zijn de tafels voorzien van nieuwe zwarte bladen en de onderstellen opnieuw zwart gespoten zodat ze mooi matchen met de stoelen.

 

Kijk en oordeel zelf!