Cradle to Cradle

Inmiddels zijn er ook steeds meer producenten van kantoormeubilair die het Cradle to Cradle concept toepassen bij de ontwikkeling en productie van meubilair. Deze C2C producten worden gemaakt van volledig afbreekbare materialen, die steeds weer teruggegeven kunnen worden aan technische of biologische kringlopen. Op die manier wordt afval weer voedsel en blijven materialen eindeloos herbruikbaar. Desko streeft ernaar om in de komende jaren steeds meer Cradle 2 Cradle producten te kunnen verhuren om op deze wijze ook bij te kunnen dragen aan het milieu.

 

De volgende leveranciers van Desko, passen het Cradle 2 Cradle principe toe bij de ontwikkeling en productie van de producten;

  • Herman Miller
  • Steelcase
  • Desso

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele bank tot een veelvoud aan stoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van cradle to cradle meubilair!

Geen producten in deze categorie