Het circulair interieurconcept van Desko

Desko heeft een circulair interieurconcept gelanceerd met als speerpunt het drie keer terugkoopprogramma waarbij de levensduur van meubilair wordt verlengd tot wel 21 jaar. Het circulair interieurconcept geeft u als klant alle ingrediënten om duurzaam en innovatief bezig te zijn.

Bestaande waarde

Bij de herontwikkeling van nieuwe werkplekken of inrichting van kantoorgebouwen wordt meteen gedacht aan de aanschaf van nieuw kantoormeubilair. Bedrijven hebben geen idee welke waarde ze in handen hebben met het kantoormeubilair dat ze eerder hebben gebruikt en van plan zijn weg te gooien. In de circulaire economie staat het behoud van bestaande waarde centraal. De levensduur van het meubilair kan worden verlengd en bedrijven kunnen op deze wijze een flinke kostenbesparing realiseren en hun bijdrage in duurzaamheid vergroten.

Het circulair interieurconcept is op maat en uniek en start daarom met een kennismaking. Tijdens dit gesprek worden uw ambities, duurzaamheidsdoelen en eisen besproken en maakt onze expert direct een waardescan van het huidige meubilair in de oude situatie. We inventariseren tijdens deze waardescan wat de waarde is van het meubilair en bekijken welk meubilair eventueel kan worden hergebruikt in het nieuwe plan of kan worden terug- of opgekocht door Desko, zodat Desko het meubilair weer een 2e of 3e leven kan geven.

U krijgt op basis van eerste gesprek het volgende van onze architecten aangeleverd:

  • Een 2D interieurplan
  • Een werkplekadvies per m2
  • Een werkplekadvies bij uitbreiding

Aan de hand van het eerst advies volgt er nog een gesprek met u om het circulair interieurplan te fine tunen naar de wensen van uw organisatie, en zal u nogmaals een definitief 2D circulair interieurplan op maat ontvangen. Als u hiermee akkoord bent maken onze vakkundige architecten een uitgebreid 3D circulair interieurplan wat u een tot in detail een goede impressie geeft van de nieuwe situatie.

Plan hier uw adviesgesprek voor een gratis circulair interieurplan

Het drie keer terugkoopprogramma

Door het terug of opkopen van gebruikt A meubilair van bedrijven kunnen wij meerdere doelgroepen bedienen. Meubilair wat voor grote bedrijven niet meer volstaat, kan na refurbish nog prima dienst doen binnen het MKB. Meubilair wat bij het MKB niet meer volstaat kan nog prima een 3e leven krijgen bij kleine ondernemers of ZZp’ers. Desko geeft uw organisatie de hoogste restwaarde voor uw meubilair (ook wat niet bij Desko is gekocht). Om te borgen dat het meubilair weer terugkomt naar Desko, maken we vooraf afspraken met u, dat u het meubilair– tegen een gegarandeerde restwaarde – kan terugleveren aan ons.

Onze circulaire diensten

 

Het circulair interieurconcept

Desko heeft een circulair interieurconcept gelanceerd met als speerpunt het drie keer terugkoopprogramma.

Lees meer

Refurbished kantoormeubilair

Refurbished kantoormeubilair is een gebruikt meubelstuk dat technisch volledig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel vernieuwd is.

Lees meer

Waardescan

Dit softwareprogramma zorgt voor een inzichtelijk rapport van de gehele kantoorinventaris van een bedrijf op locatie. In het systeem

Lees meer
 

Circulaire economie en Desko

Het lineaire (consumptie)model is pure verspilling, Desko leeft al lang in een circulaire economie! Kijk naar de grondstoffen, arbeid en energie.

Lees meer

Meubilair opkopen of opslaan

Om te borgen dat overgebleven meubilair van uw organisatie niet op de afvalberg belandt sluiten wij voor uw organisatie volledig de keten, door uw meubilair op te kopen en/of op te slaan.

Lees meer

Circulair Design Award

De genomineerden voor de Circulair Design Award zijn bekend. De grote uitreiking van de nummer 1, 2 en 3 vindt plaats

Lees meer
 

Onze projecten

 

NISSAN
Bedrijfsrestaurant

 

CELIE PLANT
Kantoor

 

BORETTI
Kantoor

 

HOLLANDIA SERVICE
Kantoor