Burotafels

Als u op zoek bent naar burotafels bent u bij Desko aan het juiste adres. Er is een groot aanbod van nieuwe en tweedehands burotafels. Desko is gespecialiseerd in een circulaire omgeving. Daardoor bieden wij alleen nieuwe en tweedehands burotafels aan met een lange levensduur.

Groot aanbod burotafels in webshop en showroom

Door onze circulaire werkwijze bieden wij kwalitatief hoogwaardige burotafels aan voor een scherpe prijs. Desko heeft meer dan 100 verschillende burotafels voor u geselecteerd, zodat er altijd een meubel is die aan uw wensen voldoet. Van een hoekbureau tot aan een elektrisch verstelbaar zit/sta buro. De tweedehands meubels die wij aanbieden zijn volledig vernieuwd in onze werkplaats, de meubels zijn opnieuw geverfd en verouderde onderdelen zijn vervangen.

Circulair + burotafels = goede combi

Wilt u advies over circulair inrichten? Vraag dan een gratis gesprek aan met een circulair expert. Bij Desko kunt kantoormeubelen ook huren of leasen. De meubels kunnen binnen 24 uur na bestelling geleverd worden. Zo kunt u direct weer verder bij een calamiteit of tijdelijke uitbreiding. Wilt u meer weten? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven of Vianen, of bestel online in onze webshop.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case