Bureaustoelen NPR huren

Desko heeft een uitgebreid assortiment bureaustoelen NPR en/of kantoorstoelen voor de verhuur. Van een gebruiksvriendelijke computerstoel en een designbureaustoel, tot een ergonomische bureaustoel voor een directiewerkplek.

 

Een groot assortiment NPR bureaustoelen

U vindt bij ons een breed scala aan modellen, materialen, 72 verschillende kleuren. Onze bureaustoelen voldoen allemaal aan de NPR normering, E1335, etc.

 

Wat betekent NPR?

NPR is een bepaalde normering waaraan een goede bureaustoel volgens de ARBO aan moet voldoen. Dit houdt in dat de stoel geschikt is voor 95% van de bevolking. Het komt er in feite op neer dat de NPR bureaustoel op allerlei manieren verstelbaar is. Denk aan zithoogte, zitdiepte, hoogte van de armsteun, hoek van de rugleuning, etc. Met als doel een bureaustoel die ergonomisch helemaal in orde is.

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van bureaustoelen NPR!

Geen producten in deze categorie

Nieuw