Bureau en bureaustoel verhuizen naar thuiswerkplek

Desko laatste tweets

 

Bureau en bureaustoel verhuizen naar thuiswerkplek

Maken uw medewerkers normaal gesproken gebruik van ergonomische werkplekken op kantoor, maar werken zij door de coronacrisis momenteel noodgedwongen vanuit huis? Desko Kantoormeubelen biedt u de mogelijkheid om bureaus, bureaustoelen of kantooraccessoires als monitorarmen thuis af te leveren bij uw personeel.

Kantoormeubelen verhuizen? Dat doen we zo:

Wilt u uw medewerkers zo snel mogelijk voorzien van uw eigen bureaustoelen of bureaus? Met behulp van de volgende vier stappen plant u met spoed een verhuizing bij ons in:

 1. U neemt contact met ons op. Dit kan via 020 480 1020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl.
 2. Gezamenlijk inventariseren we u wensen. Welke kantoormeubelen wilt u verhuizen? Naar welke locaties mogen wij de bureaus en bureaustoelen brengen?
 3. U ontvangt een offerte van ons. Deze baseren we op het aantal bureaus en bureaustoelen dat u wilt laten bezorgen en het totale aantal kilometers dat onze verhuiswagen moet afleggen.
 4. Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we zo snel mogelijk met het verhuisproces. Afhankelijk van de snelheid waarmee we de meubelen bij u kunnen ophalen, betekent dit dat we uw werknemers doorgaans al binnen vijf werkdagen aan de slag kunnen met behulp van uw eigen ergonomisch verantwoorde kantoormeubilair.

Contact opnemen met Desko

Heeft u een vraag over onze verhuisservice of wilt u snel telefonisch een offerte aanvragen? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact op met de klantenservice van Desko Kantoormeubelen. Dit kan telefonisch via 020 480 1020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl. Onze klantenservice is dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

Maatregelen bezorgdienst i.v.m. het coronavirus

Gaat onze verhuisdienst voor u aan de slag? Om u en onze verhuismedewerkers zo goed mogelijk te beschermen, verzoeken we u uw personeel de volgende informatie door te geven.

Als de bezorgers van Desko de kantoormeubelen bezorgen:

 • Plaatsen zij deze voor de voordeur, waarna zij telefonisch contact opnemen;
 • Schudden zij geen handen;
 • Bewaren zij altijd een minimale afstand van 1,5 meter;
 • Maken zij uitsluitend gebruik van eigen pennen;
 • Nemen zij geen etenswaren als thee, koffie of koekjes aan.

Na elk bezorgmoment reinigen onze bezorgers hun handen met een desinfecterende gel.

Het belang van een goede thuiswerkplek

Voor veel kantoormedewerkers is de werkplek door de coronacrisis verplaatst naar de woonkamer, logeerkamer of studeerkamer. Hoewel er vaak niks anders op zit, betekent dit dat veel werknemers op dit moment vele uren doorbrengen op niet-ergonomische stoelen. Hierdoor neemt de kans op gezondheidsproblemen als nek-, rug- en schouderklachten toe.

Handig werkplekinstructie om naar uw personeel te sturen

Werkplekinstructie bureaustoel

Het is belangrijk dat u de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom ondersteunt. U neemt hiervoor de beste houding aan als u met uw bureaustoel:

 • Met de armsteunen de armen lichtjes ondersteunt, zodat u de schouders niet optrekt. Idealiter zijn de armsteunen even hoog als de hoogte van het tafel- of bureaublad.
 • U met uw knieën een hoek van negentig graden maakt. Op deze manier wordt de doorbloeding van de benen minimaal belemmerd

Werkplekinstructie bureau

Met behulp van de volgende truc bepaalt u eenvoudig de beste hoogte van het bureaublad. Laat de armen, terwijl u zit, loshangen. Raak nu met uw hand uw sleutelbeen aan. Als uw elleboog het bureaublad (net) raakt, staat het bureaublad goed afgesteld.

Contact opnemen met Desko

Heeft u een vraag over het laten verhuizen van kantoormeubelen of wilt u direct een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via 020 480 1020 of door een bericht te sturen naar info@desko.nl.