Buiten banken

Wilt u graag buitenbanken of loungebanken huren? Desko heeft voor u een uitgebreid assortiment loungebanken voor kantoorgebruik, particulier gebruik en voor de horeca, maar ook voor buiten! Een buiten- of loungebank is voor veel mensen het ultieme idee van relaxen. En relaxen doen iedereen op z’n eigen manier. Daarom vindt u bij ons diverse lounge banken in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

 

Kleur, materiaal, vorm

Bij het uitkiezen van een loungebank moet u een aantal keuzes maken. Waar gaat u hem neerzetten? Door wie gaat hij gebruikt worden? Zet u hem bijvoorbeeld neer in uw receptieruimte voor uw klanten dan moet hij een bepaalde uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Of komt hij buiten te staan in bijvoorbeeld een strandtent? Wij bieden u verschillende soorten, maten en kleuren. Zo wordt het vinden van een geschikte loungebank een stuk makkelijker.

 

Liever buiten banken kopen? Klikt u dan hier

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele bank tot een veelvoud aan stoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van banken!

Geen producten in deze categorie

Projectinrichting door Desko