Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 18-04-2017 Building Holland 2017 was een groot succes!

Weer terug op het nest kijkt Desko met nieuwe energie terug op Building Holland 2017. Het begon voor Desko met een spectaculaire opening op het podium, namelijk de uitreiking van de 1e plaats voor Desko van het Loyaliteitsprogramma van Building Holland. Met 310 punten hadden wij alle partners achter ons gelaten. Na de uitreiking volgde er een vliegende start van deze 3 dagen, samen met alle partners van Building Holland was er tijdens een speeddate sessie gelegenheid om te netwerken, nieuwe leads op te doen en nieuwe samenwerkingen te ontdekken.

Verspreid over de dagen vonden er expertmeetings over specifieke onderwerpen plaats op de stands van de partners en gaf Michael Kuiper een aantal keynotes over het behoud van bestaande waarde. Ook Michael zijn nominatie voor de ABN AMRO Duurzame 50 was er een om trots op te zijn, Michael eindigde op de 46e plek. Deze prijs wordt jaarlijks tijdens Building Holland uitgereikt aan de persoon die over genoeg daadkracht, charisma, contacten en visie beschikt om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

Ook heeft Desko tijdens Building Holland de nieuwe samenwerking met ‘Van de Bouwplaats’ kunnen bekronen, door in de centrale hal wat eye-catchers te laten zien die uit deze samenwerking zijn voortgekomen, waaronder het ‘Werk(t)huis’ ontworpen door Bokkers van der Veen architecten. Het doel van 'Van de Bouwplaats' is een afvalvrije bouwplaats. Zij willen dit bereiken door afval van de bouwplaats van Hattum en Blankevoort en andere bouwers uit het concern van Volkerwessels in te zamelen en dit te gebruiken voor het maken van andere producten.

Desko ziet zichzelf als belangrijke aanjager voor het behoud van bestaande waarde in de kantooromgeving. Door het ontwikkelen van een waardescan met grondstoffenpaspoort en een digitale marktplaats voor afbouwmaterialen, is Desko met haar producten en diensten de noodzakelijke aanvulling voor een gezonde en circulaire werkomgeving. Want waarom alleen een duurzaam gebouw? Meubilair en afbouw is net zo belangrijk. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar en danken de organisatie voor de goede zorgen en onze relaties voor het bezoeken van onze stand.

foto van Desko Kantoormeubelen.foto van Desko Kantoormeubelen.foto van Desko Kantoormeubelen.foto van Desko Kantoormeubelen.