Winkelwagen
Mijn Offerte

Brochurestandaard

Desko biedt u een aantal brochurestandaards in verschillende vormen en maten. Een brochurestandaard is ontzettende praktische oplossing voor het overzichtelijk presenteren van uw brochures, folders en flyers. Ideaal voor in uw receptie/ontvangstruimte. Wij bieden zowel gebruikte als nieuwe brochurestandaards. Op al onze standaards krijgt u 60 maanden garantie.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Spectro Info

    € 486,60 € 402,15
  2. Nieuwe Brochurestandaard?

    We helpen je graag!

    Ben je op zoek naar kantoorinrichting die perfect aansluit op je bedrijf, het pand, het personeel en al je wensen en behoeften? Onze interieuradviseurs gaan graag met je in gesprek!

per pagina

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele kast tot een veelvoud aan stoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van een nieuwe brochurestandaard!

Contact met Desko