Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 11-06-2011 Boven de balie

"De nieuwe bewoners van bovendebalie hebben allemaal een goede werkplek nodig. Nog niet alle werkplekken waren ingericht en hier heeft Desko ons mee geholpen. Donderdag kwamen zij langs met prachtige witte bureaus en bijbehorende stoelen. Onze dank is groot voor deze sponsoring van Michael Kuiper!"

 

Lees het volledige verhaal en bijbehorende foto's op: http://www.bovendebalie.nl/2011-05/bureaus-van-desko-voor-onze-nieuwe-bewoners/

 

Bovendebalie is een gezellig kantoor voor ondernemers in Amsterdam, aan het Leidseplein, boven het bekende café de balie. Je vindt er internethelden, creatievelingen en andere leuke mensen die bezig zijn met interessante dingen. Je kunt er een werkplek huren voor jezelf of voor je bedrijf.

 

We proberen met Boven de balie de beste omgeving te creëren om een bedrijf te starten of uit te breiden. De sfeer is ongedwongen en mensen die bij ons huren zijn altijd bezig met vernieuwende of inspirerende dingen en zijn ook altijd bereid om iemand te helpen. Het is leuk om te zien dat er vaak samenwerking ontstaat tussen huurders die elkaar eerst niet kenden.

 

Lees meer: http://www.bovendebalie.nl/over-boven-de-balie/