Nieuws

Belcellen en vergaderunits op kantoor? Desko zegt: doen!

‘Thuiswerken is de toekomst’, ‘kantoortuinen zijn niet meer van deze tijd’ en ‘geconcentreerd werken wordt op kantoor steeds moeilijker’ zijn statements die je de afgelopen tijd vast wel eens hebt gehoord. Maar is dat wel echt zo? Want waarom zou je in een open kantoorruimte niet in alle rust en zonder afleiding kunnen werken? In deze nieuwsbrief vertellen we je graag over belcellen en vergaderunits en waarom eigenlijk ieder bedrijf ze zou moeten hebben!

Een must voor moderne kantoorinrichting

Belcellen en vergaderunits zijn echte eyecatchers in kantoorruimtes. Ze zorgen niet alleen voor een moderne en gezellige sfeer, maar ook voor veel flexibiliteit. Bij Desko vind je dan ook een breed assortiment aan verschillende producten en meubels om geconcentreerd en gefocust te werken. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossingen!

Belcellen

Medewerkers die even ongestoord willen bellen, kunnen dit het beste doen in een belcel. Niemand van je collega’s zal iets meekrijgen van het gesprek, omdat de belcel geluidsdicht is. Daardoor kun je in alle privacy een gesprek voeren, wat soms toch wel erg prettig is. Eenpersoonsbelcellen zijn in te richten met een tafelblad en stoel, een blad om aan te staan of een bankje. Onze populaire belcellen zijn Kelso Call, Hana of Hako.

Vergaderunits

Een vergaderunit is erg geschikt voor het samenwerken, overleggen en vergaderen met je collega’s. De afsluitbare ruimte zorgt ervoor dat je ongestoord aan de slag kunt met 2 tot 12 personen. Je richt de unit in met je favoriete kantoormeubelen. Ga je voor een mooie vergadertafel met vergaderstoelen of bijvoorbeeld een stoere treinbank? Ook is de unit aan te passen aan je wensen en voorkeuren door te kiezen voor gestoffeerde wanden, elektrificatie, verlichting en bureauaccessoires. Onze meest gewaardeerde vergaderunit is de Hako.

Ontdek de vele voordelen

Het plaatsen van belcellen en vergaderunits op kantoor heeft veel voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

  • Je privacy blijft gewaarborgd
  • Raak niet meer afgeleid door achtergrondgeluiden
  • Nooit meer last van de telefoongesprekken van je collega’s
  • Betere sfeer op kantoor

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een belcel of vergaderunit. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je let op het akoestische materiaal, de geluidsabsorptie en -reductie. Daarnaast is ook de ventilatie een belangrijk punt, want een beetje frisse lucht is wel zo fijn én goed voor je concentratie. Tot slot is het goed om te kijken naar de wensen en behoeftes op het gebied van interieur. Welke stoffen en kleuren wil je gebruiken, wat voor soort verlichting vind je prettig, hoe moet de ventilatie geregeld zijn en welke afmetingen moet de unit hebben?

Desko richt je kantoor in

Er zijn genoeg keuzes om te maken. Om de juiste keuzes voor jouw bedrijf te maken, kan je altijd met een van onze adviseurs in gesprek. We helpen je met het maken van de beste keuzes en weten precies waar je op moet letten. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of stuur een mailtje naar harald@desko.nl.

We helpen je graag!

Vraag een gratis adviesgesprek aan 020 480 1020