Blog

Blog

Desko heeft een eigen interne ontwerpstudio onder leiding van vakkundige interieurarchitecten. Hier worden ontwerpen, impressies en uitgebreide voorstellen geproduceerd. Het doel is het creëren van productieve en duurzame werkomgevingen en westreven te kijken naar de toekomst met een krachtig duurzaam ontwerp. het team realiseert totaalinrichtingen en laat daarbij geen aspect ongemoeid. Wij werken met veel specialisten en ambachten samen om tot het beste eindresultaat te komen.

  Motivatie nominatie Michael neemt niet alleen zijn klanten, maar ook een hele branche op sleeptouw om de transitie naar een duurzame economie te realiseren. Met gevoel voor eerlijk zakendoen, creativiteit en talent voor een echte ketenaanpak. Een voorbeeld voor de business case van

Review Sit en Heat 

 

 

Op mijn werk sta ik bekend als ‘dé koukleum’. Zodra het weer kouder wordt, zit ik vastgeplakt aan de verwarming of heb ik een plaid om mij heen geslagen. Terwijl de mannen nog gewoon in ‘t shirts met korte mouwen lopen. Een ‘vrouwendingetje’ schijnt het. 

 

Voor 2040 moet de Metropoolregio Amsterdam 100 procent circulair zijn. Dit betekent dat alle producten en materialen opnieuw gebruikt kunnen worden in een eindeloze circulaire kring en er dus in principe geen extra grondstoffen meer gewonnen hoeven te worden. Dit kan leiden tot nieuwe kansen!

 

Persbericht, 1 april 2016 - Vandaag opende staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu de Circular EXPO. Een omgebouwde hoeve, grenzend aan kantorenpark Park 20|20, is de komende maanden de plek waar circulaire innovaties worden gecreëerd en gedeeld en waar evenementen en bijeenkomsten plaats kunnen vinden. De EXPO is tevens de start van Valley en blijft 18 maanden open en dient gedurende die periode als 'hotspot' voor de circulaire economie. De Circular EXPO is een initiatief van Netherlands Circular Hotspot en Valley. Valley wordt ontwikkeld als de nationale en internationale hub voor de circulaire economie.

Circulair Design in de praktijk op de Innovation Expo Amsterdam.

Desko kantoorinrichters van de toekomstWe Beat The MountainHet Circulair Design Lab en Netherlands Circular Hotspot laten vandaag aan duizenden ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en innovatieve burgers op de Innovation Expo Amsterdam zien hoe je een circulair kantoor maakt van een oude luchtbrug van Schiphol!

Vandaag bruist het op en rond het Amsterdamse IJ van de innovatie. Het evenement staat in het teken van de Sustainable Urban Delta.