Blog

Blog

Als je elke dag veel uren achter de computer zit, is het belangrijk dat je een ergonomische bureaustoel hebt die een gezonde zithouding ondersteunt. Hiermee blijf je je niet alleen energiek voelen gedurende de dag, maar voorkom je op de lange termijn ook vervelende nek-, rug- en armklachten. Om je

Een opgeruimd kantoor is een fijn kantoor. In een nette kantoorruimte raakt u minder snel afgeleid en bent u productiever. Desko heeft veel ervaring met het inrichten van kantoren en daarom geven we u graag een paar tips voor een opgeruimd kantoor.  

Hoewel u bij Desko tegenwoordig de keuze heeft uit meer dan 10.000 verschillende kantoormeubelen, is ook dit bedrijf ooit klein begonnen. In dit blog vindt u het verhaal van Desko: we nemen u mee naar het begin en blikken vooruit op de toekomst van kantoorinrichtingen. 

Met het partner- of affiliateprogramma van Desko kunt u geld verdienen door producten van Desko te promoten, bijvoorbeeld in de vorm van een advertentie of blog. Elke aankoop die vervolgens via u wordt gedaan, levert u geld op. Als partner van Desko profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een breed aanbod kantoormeubelen en promotiemateriaal
  • Vergoedingen die oplopen tot 12% van het aankoopbedrag
  • Persoonlijk contact met ons affiliate team

Het zal je niet verrassen dat de temperatuur op kantoor een van de meest besproken topics op de werkplek is. Terwijl de ene collega de hele dag zit te bibberen, loopt een ander zelfs midden in de winter nog rond in een T-shirt. Volgens de Arbowet moet de temperatuur op kantoor zo staan ingesteld dat 90% van de werknemers zich prettig voelt. Maar hoe warm of koud is dit? We delen graag drie tips met je voor het vinden van de beste temperatuur op kantoor!

De verhuizing naar een nieuw pand in Utrecht vormde voor MVO Nederland de ideale gelegenheid voor de overstap naar een duurzame kantoorinrichting. Desko adviseerde de ondernemersorganisatie over het duurzaam inrichten van de werkplekken en leverde de kantoormeubelen op basis van een innovatief en circulair financieringsconcept.

Overleggen met het managementteam, klanten ontvangen en sollicitaties afnemen: de agenda van een directeur is bijna geen dag hetzelfde. Dit maakt de directiekamer de ruimte bij uitstek waar functionaliteit samenkomt met uitstraling en klasse. Desko Kantoormeubelen is gespecialiseerd in kantoorinrichting en daarom delen we graag onze tips voor het inrichten van een directiekamer.

Om rug- en nekklachten te voorkomen, is het belangrijk om het werkblad van je bureau op de juiste hoogte in te stellen. Maar hoe hoog moet een bureau zijn? Welke rol speelt een correcte zithouding? En waar moet je op letten als je een zit sta bureau handmatig in hoogte verstelt? In dit blog geeft Desko antwoord op deze vragen.

Desko heeft een eigen interne ontwerpstudio onder leiding van vakkundige interieurarchitecten. Hier worden ontwerpen, impressies en uitgebreide voorstellen geproduceerd. Het doel is het creëren van productieve en duurzame werkomgevingen en westreven te kijken naar de toekomst met een krachtig duurzaam ontwerp. het team realiseert totaalinrichtingen en laat daarbij geen aspect ongemoeid. Wij werken met veel specialisten en ambachten samen om tot het beste eindresultaat te komen.

  Motivatie nominatie Michael neemt niet alleen zijn klanten, maar ook een hele branche op sleeptouw om de transitie naar een duurzame economie te realiseren. Met gevoel voor eerlijk zakendoen, creativiteit en talent voor een echte ketenaanpak. Een voorbeeld voor de business case van