Maak kennis met de medewerkers van Desko Kantoormeubelen!

26-10-2020

Sinds wanneer werk je bij Dekso Kantoormeubelen?

“ Ik ben ik augustus begonnen. Via via werd ik op een vacature gewezen en de branche en focus op circulariteit bij Desko Kantoormeubelen spraken mij enorm aan.”

Wat houdt je rol in?

“Ik werk als projectondersteuner voor twee accountmanagers. Concreet betekent dit voorstellen uitwerken, offertes opstellen en meegaan naar klanten bij de oplevering. Ook pak ik verschillende salestaken zelfstandig op. Kortom: de functie is lekker divers en ik leer ontzettend veel.”

Wat deed je hiervoor?

“Ik heb gewerkt als recruiter en ervaring opgedaan als projectmanager bij Clean2Anywhere. Dit is een organisatie die met expedities aantoont dat het weggooien van materialen zonde is. Toen ik er werkte hebben we een voertuig gemaakt dat rijdt op zonne-energie. Dit was gebouwd van 3D-geprinte bouwstenen, gemaakt van gerecycled plastic. Hiermee zijn we naar Antarctica vertrokken!”

Dat verklaart je keuze voor Desko ;)

“Inderdaad! Ik hoorde dat Desko Kantoormeubelen circulariteit hoog in het vaandel heeft staan en dat sprak mij natuurlijk aan. Ik vind het fantastisch om klanten te helpen om hun CO2-doelstellingen te halen door te kiezen voor tweedehands en refurbished kantoormeubelen. Het valt mij op dat veel bedrijven uit zichzelf al informeren naar de mogelijkheid om een deel van de kantoormeubelen opnieuw te gebruiken. Bovendien zijn de keuzes voor tweedehands artikelen bij Desko Kantoormeubelen echt divers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tafel van een gymzaalvloer of een tweedehands tafelblad voor een bureau. Je ziet gewoon niet dat het tweedehands is!

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling