Bestelplatform op maat voor thuiswerkplekken

Werken jouw medewerkers ook in de toekomst (deels) thuis? Desko Kantoormeubelen staat voor je klaar en ondersteunt je bij het inrichten van de thuiswerkplek. We bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om in een eigen, veilige online bestelomgeving een door jou geselecteerde aanbod kantoormeubelen te tonen. Hierin kan personeel zelf met korting bestellen of het door jou vastgestelde budget besteden.

Demo bestelomgeving bekijken

Elke medewerker bestelt de gewenste meubels in de webshopbestelomgeving die wij helemaal op maat maken. De omgeving is dus helemaal in de huisstijl van jouw organisatie. Bekijk de demo van een volledige bestelomgeving via onderstaande button.

Bekijk demo bestelomgeving

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Neem voor meer informatie over een eigen online bestelomgeving bij Desko Kantoormeubelen contact met ons op!

Informatie aanvragen

 

Contact opnemen en designwensen bespreken

Wil je een door jou geselecteerd aanbod tonen? Welke uitstraling heb je voor ogen? Wanneer je contact met ons opneemt, koppelen we je zo snel mogelijk aan een van onze specialisten. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om al je wensen te bespreken en vertellen we je alles over het bestelplatform.

 

We stellen een offerte op maat op

Wanneer we precies weten waar jouw online bestelomgeving aan moet voldoen, ontvang je van ons een offerte op maat. Uiteraard komen we deze graag toelichten.

 

Producten inladen

Ga je akkoord met ons voorstel? Zodra we het startsein ontvangen, gaan we aan de slag met de inrichting van jouw bestelomgeving. We voegen producten voor je toe en presenteren die op de manier die jij voor ogen hebt.

 

Bestellen en betalen

Zodra de inrichting van jouw bestelomgeving is afgerond, kunnen je medewerkers hun bestellingen plaatsen. Elke bestelling wordt bezorgd door onze eigen bezorg- en montagedienst.

Waarom Desko een bestelplatform laten maken?

Door je medewerkers thuiswerkplekken te laten bestellen via een Desko-bestelplatform, profiteer je van de volgende voordelen:

Zekerheid dat thuiswerkplekbudget wordt besteed aan ergonomische producten
Thuiswerkplekken kopen voor scherpe prijzen
Levering door eigen bezorg- en montagedienst van Desko Kantoormeubelen
Altijd 60 maanden garantie op nieuwe bureaus en bureaustoelen

Bij Desko Kantoormeubelen zijn we groot voorstander van professioneel aan de slag gaan met ergonomische thuiswerkplekken. Zo voorkomen we dat er klachten ontstaan, want de werkplek heeft namelijk veel invloed op onze gezondheid. Zittend werken belast onze nek, schouders, rug en armen en kan bestaande klachten verergeren. Meer lezen over gezonde kantoorinrichting? Download de whitepaper in ons kenniscentrum!

Kenniscentrum kantoorinrichting

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Heb je een vraag over een van de zit sta bureaus of ergonomische bureaustoelen in ons assortiment of wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een bestelplatform? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op. Je kunt de klantenservice van Desko Kantoormeubelen bereiken via 020 480 1020 of door ons een bericht te sturen. Onze specialisten staan graag voor je klaar!