Balies

Bent u geïnteresseerd in de huur mogelijkheden van een balie? Desko biedt u een groot huurassortiment! Een goede balie geeft uw klanten direct het gevoel dat ze welkom zijn en het zorgt bovendien voor een prettige werkomgeving voor uw baliemedewerkers. Bij Desko hebt u alle mogelijkheden om uw balie precies in te richten en zo uitgebreid te maken als u dat zelf wilt. Met vele verschillende stijlen, uitvoeringen en kleurencombinaties.

Bij Desko vindt u een diverse collectie huurmeubilair met o.a. balies en receptiemeubilair. Van een eenvoudig baliemeubel tot een complete werkplek inclusief bureaustoelen, kasten en bureau-accessoires. U kunt kiezen tussen verschillende uitstralingen (modern, klassiek, zakelijk, chique, etc) en een grote hoeveelheid kleurencombinaties die aansluiten bij uw huisstijl.

 

Naast balies heeft Desko ook de beschikking over ander receptiemeubilair zoals:

vergaderstoelen
kantinestoelen
 

Wilt u liever een balie kopen? Klikt u dan hier

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van een balie!

Geen producten in deze categorie

Projectinrichting door Desko