Balie Furonto

BALMABALIEFURONTO
[Bel voor prijsopgave]
Beschikbaarheid: 1 items
4-6 weken
Voordelen

De maand juli 6% extra korting op het gehele assortiment ! Gebruik code #zomerzes

Balie Furonto

Bent u op zoek naar een balie met een verfijnde en moderne oplossing, maar wel met een klantvriendelijke uitstraling? Dan bent u bij Desko aan het juiste adres!

Het meest opvallende aan deze lijn balies is het verlaagde gedeelte aan de voorkant wat zorgt voor een makkelijk contact met de baliemedewerker.

De balies zijn beschikbaar in vele maten, uitvoeringen en afwerkingen. Variërend van melamine panelen, mat of glanzend of natuurlijk gefineerde panelen met een speciale textuur. De fronten kunnen bedekt worden met glas, steen of een speciaal beton.

De baliefronten zijn verkrijgbaar in twee hoogtes, in een rechte, met een hoek of een gebogen variant. Twee dieptes topbladen zijn beschikbaar, het model is in de vorm van de balie.
Het basisaanbod aan balie-elementen van dit systeem kan naar behoefte vrij en flexibel in uw receptieruimte worden geïmplementeerd. De functionele en esthetische eigenschappen van de balies zijn met diverse accessoires uit te breiden. Er kan worden gekozen uit vier modellen bovenkastjes met legborden uitgevoerd in melamine, natuurlijk fineer en gelakt MDF, met metalen staanders met glazen legborden en een glazen achterwand.

 

Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de balie? Neemt u dan contact op met 020 – 480 10 20. U kunt ook een email sturen naar [email protected]

Levertijd:
4-6 weken
Garantie in maanden:
60
Merk:
Balma
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:

Bezoek onze showroom:

Gerelateerde producten
 • Gratis
  verzending
 • Eigen showroom
  in Amsterdam
 • Garantietermijn
  1 tot 5 jaar
 • Snelle
  levering
 • Kantoorinrichter
  sinds 1952