Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 18-02-2013 Baby Tycoon Award

Baby Tycoon Award is de strijd om de titel “Starter van het Jaar”. De Baby Tycoon Award is een ondernemingsplanwedstrijd. Dit betekent dus dat een volwaardig ondernemingsplan moet worden ingediend. Aan de hand van deze gegevens worden ondernemers geselecteerd door een deskundige selectiecommissie. Desko kantoormeubelen steunt de stichting en sponsort de hoofdprijs met 12.500 euro aan kantoormeubilair en een passend inrichtingsplan.

Starterwedstrijd
De jaarlijkse starterwedstrijd kent twee voorrondes en een finale. Aan elke voorronde doen telkens vier geselecteerde kandidaten mee. Het bedrijf dat een voorronde wint, verdient een plaats in de finale. Ook de publieksprijswinnaars verdienen een plaats in de finale. De finalisten ontmoeten elkaar in de finale waarin wordt gestreden om de titel "Starter van het Jaar".

De organisatie
De organisatie is volledig in handen de stichting Baby Tycoon Award. Deze stichting is geïnitieerd door tal van sponsoren die starters belangrijk vinden. Iedere sponsor  zorgt er voor om in haar netwerk interessante starters te vinden die interessant zijn om mee te doen aan deze ondernemingsplanwedstrijd.

Missie
Het primaire doel van de stichting is om starters bewust te maken van een gedegen voorbereiding en een goed platform aan te bieden zich te presenteren om daarmee extra bekendheid te geven, daarnaast is het netwerk wat wordt aangeboden tijdens de seizoensfinales en de grote finale.

Meedoen
Starters kunnen zich tot 1 juni inschrijven voor de tweede halve finale op 25 juni 2013. Wilt u zien en horen wat andere starters voor ideeën hebben? Dan kunt u 26 maart de eerste halve finale bezoeken in het Holland Casino te Scheveningen. Meer informatie is te vinden op de website http://www.babytycoonaward.nl/.

 

Winnaars en sponsoren Baby Tycoon Award 2012