Winkelwagen

Assenburg

Assenburg

Assenburg is een topmerk als het gaat om kantoormeubilair. Naast het leveren van kasten zoals roldeurkasten, rolluikkasten, archiefkasten en dossierkasten, is Assenburg ook een echte aanrader voor uw kantoorinrichting op het gebied van ladenblokken, ladenkasten, bureaus, bureautafels, werkplekken en nog veel meer kantoormeubilair! Bent u op zoek naar nieuwe bureaustoelen of een gebruikte bureautafel?

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

OP ZOEK NAAR MEER ASSENBURG MEUBILAIR?

Klik op het gewenste item hieronder

 

 

ASSENBURG KANTOORMEUBILAIR

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorinrichting of 2ehands bureaustoelen? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van tweedehands bureaustoelen tot aan uitgebreide werkplekken en luxe vergadermeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Assenburg meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst! Vraag meer info over onze lijn Assenburg kantoormeubelen en bureaustoelen.

Contact met Desko