Winkelwagen

Actiforce

Actiforce

Actiforce is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogte verstelbare bureau onderstellen. Zij zijn de patenthouder van de Visionå¨ Lift aandrijving, op basis van deze techniek kunnen alle tafels en andere meubelsystemen stabiel en vlot in hoogte verstelt worden. Zij bieden in hoogte verstelbare onderstellen met een handslinger of elektrische motor, vervaardigd uit staal of aluminium.

De onderstellen zijn te verstellen van zit-zit tot staand werken niveau . Deze staand werken bureaus voldoen aan de laatste arbo normeringen . Zie ook zit sta bureaus

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Actiforce kantoormeubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko