Vernietiger Inimus 175 Hybrid

VernietigerInimus175Hybrid
5.665,00
(6.854,65 incl. btw)
Beschikbaarheid: 40 items
1-5 werkdagen
+
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Voordelen

De maand juli 6% extra korting op het gehele assortiment ! Gebruik code #zomerzes

Vernietiger Inimus 175 Hybrid

DE HYBRIDE GEGEVENS- VERSNIPPERAAR VOOR HOGE VEILIGHEIDSTOEPAS- SINGEN intimus 175

Intimus stelt de veilige, hybride versnipperaar 175 voor, een apparaat voor het versnipperen van CD’s/DVD’s en papier op het hoogste beveili- gingsniveau. De hybride Intimus 175 is onze eerste versnipperaar die beide functies combineert.

De hybride intimus 175 voldoet aan de vereisten van internationale veiligheidsautoriteiten zoals de Amerikaanse NSA en de Duitse BSI*. Dit apparaat voldoet bovendien aan de hoogste beveiligingsvereisten van de Din-norm 66399.

INNOVATIEVE SNIJTECHNIEK

De hybride Intimus 175 maakt gebruik van de laatste nieuwe snijtechniek. De stevige snij-assen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat in wee segmenten is verdeeld. Beide onderdelen hebben een verschillend, geometrisch ontwerp en zijn geoptimaliseerd om te voldoen aan de vereisten voor de vernietiging van optische media en papier.

FOCUS OP GEBRUIK- SVRIENDELIJKHEID

De werking van de hybride Intimus 175 is gebaseerd op de beproefde ‘i-control’-technologie. Deze controleert de snipperfunctie en voorziet de gebruiker van visuele informatie. Het apparaat is eveneens uitgerust met een automatische start- en stopoplossing.

Ons apparaat is uitgerust met een nieuw, automatisch oliesysteem voor de optimale vernietiging van CD’s/DVD’s. Op deze manier wordt een probleemloze levensduur gegarandeerd. Door de snij-eenheid regelmatig te oliën optimaliseert u het olieverbruik. Als de fles bijna leeg is, zal het apparaat de gebruiker hiervan op de hoogte stellen.

MILIEUVRIENDELIJK

Bij de ontwikkeling van de hybride Intimus 175 werd speciale aandacht besteed aan de milieu- vriendelijkheid van het ontwerp. Deze dubbel- functionele versnipperaar met i-control is standaard uitgerust met een ecologisch energie- beheersysteem. Ecologische elektronica zet de versnipperaar in slaapstand wanneer het apparaat lange tijd niet wordt gebruikt. De afvalscheiding is duurzaam. De scheiding van optisch media-afval garandeert immers de beste omstandigheden voor recyclage.

Montage:
 • Gemonteerd geleverd
Typenummer:
175 Hybrid
Gewicht:
119 kg
Levertijd:
1-5 werkdagen
Garantie in maanden:
60 maanden
Merk:
Intimus
Producttype:
Kantooraccessoire
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:
Breedte:
66 cm
Diepte:
56 cm
Hoogte:
105 cm

Bezoek onze showroom:

Gerelateerde producten
 • Gratis
  verzending
 • Eigen showroom
  in Amsterdam
 • Garantietermijn
  1 tot 5 jaar
 • Snelle
  levering
 • Kantoorinrichter
  sinds 1952