Tweedehands kantoortafels

Tweedehands kantoortafels

Tweedehands tafels kopen bij Desko

Door te kiezen voor gebruikte kantoormeubelen maakt u een keuze die vriendelijk is voor het milieu én uw portemonnee. Bij Desko beschikken we over grote voorraden met tweedehands tafels, waardoor u altijd wel een vergadertafel, salontafel of statafel vindt die aan wensen voldoet.

Tweedehands vergadertafels

In ons assortiment vindt u tweedehands vergadertafels in verschillende vormen en afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een vergadertafel voor 4 of 16 personen maakt ons niet uit: in de grote voorraad van Desko vindt u altijd een gebruikte vergadertafel die past bij wat u nodig heeft.

Gebruikte salon- en statafels

Door in uw ontvangst- of overlegruimte tafels met verschillende hoogtes af te wisselen, creëert u in een handomdraai een speelse en informele sfeer. Bij Desko heeft u de keuze uit verschillende soorten tweedehands salon- en statafels die niet van nieuw te onderscheiden zijn. In ons assortiment vindt u onder andere tafels van hout, plastic en melanine.

Gebruikte tafelbladen

Beschikt u over voldoende onderstellen, maar zijn de tafelbladen van uw tafels aan vervanging toe? Bij Desko heeft u de keuze uit tafelbladen in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Profiteer van onze ruime ervaring met kantoormeubelen

Al meer dan 60 jaar voorziet Desko bedrijven, overheden en zorg- en onderwijsinstellingen van kantoormeubilair. Onze verkoopadviseurs, architecten en circulaire experts voorzien u graag van advies en denken met u mee over de meest optimale inrichting van uw kantoor. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een bericht naar info@desko.nl.

Gratis bezorgd en gemonteerd

Bij Desko doen we er elke dag alles aan om onze klanten de beste service te laten genieten. U profiteert met een aankoop bij Desko van de volgende voordelen:

  • Geen bezorgkosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad: binnen 24 uur
  • Showrooms in Eindhoven, Vianen en Amsterdam
  • Gratis gemonteerd

Kom langs in onze showroom

Onze ervaren verkoopadviseurs voorzien u graag van advies bij het vinden van een tweedehands tafel die aan uw wensen voldoet. U vindt de showrooms van Desko in Vianen, Eindhoven en Amsterdam. Bekijk onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

Desko Kantoormeubelen Vianen
Stuartweg 27
4131 NH Vianen

T: 0347 375 727
E: vianen@desko.nl

Desko Kantoormeubelen Eindhoven
Hurksestraat 42-04
5652 AL Eindhoven

T: 040 218 0550
E: eindhoven@desko.nl

Desko Kantoormeubelen Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

T: 020 480 1020
E: info@desko.nl

Vragen over onze gebruikte tafels?

Wilt u meer weten over een van onze tweedehands tafels of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling bij Desko? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een mail naar info@desko.nl.